Info om spelplatsen Balderhov/Sjukhusplanen:

Överblick över Sundsvalls fotbollscup: https://youtu.be/_Z_9IkdYVBY

Incheckning: Vid incheckning på Baldershov så går ledaren/ledarna in till tävlings- och tillika spelsekretariat via sydvästra ingången närmast sjukhuset. Det är skyltat. Där blir man registrad och lämnar laguppställningar och får färsk cupinfo. Dom lag som har köpt Cuppaket får sina gröna cuparmband i ett kuvert. Under tiden när ledarna hämtar och lämnar info, så väntar dom övriga i laget gruppvis med respektfullt avstånd till andra lag och sällskap.

Fotbollsplanerna och spelområdet: På Baldershov och Sjukhusplanen är inte det inget problem med trängsel för övrigt. Dom båda områden är knytna till varann med sina tre fina fotbollsplaner. Det skiljer c:a 150 meter mellan Baldershov och Sjukhusplanen.

A: På den stora 11-mannaplanen och fina naturgräsplanen mot öster spelar bl.a. IFK Sundsvalls A-lag. Den är försedd med en bra läktare.

B: På den stora 11-mannaplanen bredvid (mot väster och sjukhuset) har man nyligen bytt ut konstgräset. Där finns det en läktare. Men man kan också stå bredvid matchen och både kolla och heja på lagen som spelar. Dom två planerna på Baldershov är inramade av staket med tre olika ingångar/utgångar.

C: Sjukhusplanen närmast sjukhuset är en naturgräsplan. Där spelar vi 9-manna. Den saknar läktare, men är inramad av ett staket med flera ingångar/utgångar. Man kan ledigt stå bredvid matchen och både kolla och heja på lagen som spelar.

Mattält och toaletter: Det finns flera toaletter på Baldershov. Vi kommer också att ha ett gemensamt mattält på Baldershov för spelare som har köpt Cuppaket där man kan äta lunch och middag efter schema. Dom lagen får ett grönt armband som är lätt att känna igen.

Kiosker och spelsekretariat: Det finns kiosker både på Baldershov och Sjukhusplan. Spelsekretariat är bredvid kiosken på Baldershov. Sjukhusplanen och Baldershov har ständig kontakt. I synnerhet om det händer något.

Vid en olycka: Vi har en krisplan i tre steg, med en buss/tågolycka på "topp" och längst ner en spelarskada. Vår bedömning är att laget är bäst på att ta hand om spelarskada. I värsta fall så påkallar man en ambulans med hjälp av våra planvärdar. Sjukhuset och akuten ligger ett stenkast från fotbollsplanerna.

IFK Sundsvall som sköter både Baldershov och Sjukhusplanen är mycket medvetna och informerade vad som gäller och undvika trängsel samt tillhanda hålla handsprit samt påminna om god handhygien. Vi har löpande möten två ggr i veckan för att se till att det blir en bra och säker cup.

Busstransporter: Vi har en löpande cupsbuss mellan Stenstan och hotellen till /från Baldershov/Sjukhusplanen och Resecentrum. Vår utmärkta busschaufför kör normalt lokala turer och skolbussar. Han kommer att ha telefonnummer till alla anmälda lag som har köpt Cuppaket. Vi kommer att lägga ut hans mobilnummer till lagen som har köpt Cuppaket. Dom lagen får ett grönt Drakcupsarmband som är lätt att känna igen.

Hotellen: På hotellen följer ni hotellens regler.

På stan/Stenstan och Resecentrum: Man följer samma regler som övriga Sverige.

Sundsvalls fotbollscup app: Missa inte att ladda ner vår app, som finns på Google play som innehåller mycket bra information.